2022-04-12 07:39:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy nagy feladattal birkózhatsz meg a mai napon

Napi horoszkóp április 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint igyekezeted ellenére sincs mindenki veled egy véleményen a szűkebb környezetedben, pedig te aztán nem sajnálod az energiát, hogy meggyőzd őket… Talán túlzásba is viszed! Próbálj türelmes és együttérző lenni, különösen szerelmi téren.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Szaturnusz fényszöge erőteljes energia. Te egyébként is kitartó vagy, és ma éppen ezt az állhatatosságot tudod kamatoztatni. Remek lehetőségeid lesznek, munkában, magánéletben egyaránt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lelkes tagja vagy egy csapatnak, s érzed, hogy a közös energiák milyen hatékonyak. Szükséged van a csoport támogatására és a közösségi légkörre, arra, hogy érezd, közös célok felé tartotok. Együtt minden sikerülhet!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Figyelj jobban arra, akit szeretsz! A párkapcsolat kemény lecke, még téged sem kerülhetnek el a viharfellegek. És minél simulékonyabb, talán annál kevésbé. A kedvességed néha láthatatlanná tesz, és ezért könnyen belegyalogolnak a lelkedbe.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Szaturnusz fényszöge a bölcsesség erejét jelzi. Ma értékes felismeréseid lehetnek a múlttal kapcsolatban, és talán épp ez segít a továbblépéshez, a jövőhöz. Fontos beszélgetésekre kerülhet ma sor.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy nagy feladattal birkózhatsz meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tenni egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségedet, örömödet oszd meg másokkal is. Hívd fel barátait, és azokat, akik segítettek!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most egy kicsit szétszórt, kiegyensúlyozatlan vagy, de bízhatsz mások megértésében, türelmében. Törődj többet önmagaddal, lelki egyensúlyoddal! Ha egy kis időt kiszakítasz a feltöltődésre, az most nagyon meg fog térülni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Teljes energiával az elkövetkező ünnepre készülődsz. Csak az esik a nehezedre, hogy a családtagjaidat is bevond ebbe. Ne nagyon erőlködj, azzal csak rontasz a lelkesedésen. Ám, ha látják, hogy te milyen örömmel készülődsz, az hathat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A humorérzékeddel ma, úgy látszik, semmire sem mehetsz. Önmagadat ugyan elszórakoztatod, de a külvilág vagy érzéketlen, vagy egyenesen sértődékeny a poénjaidra. Ez egyszer a komolyságot részesítsd előnyben!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha egy kissé döcögve haladt veled mostanság a szekér, most új energiákat kap az életed. A Nap a Szaturnusszal fényszöget alkot, és elszántságot, fegyelmezettséget jelez. Ma megküzdesz azért, amit el akarsz érni, és sikert aratsz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap és a Szaturnusz fényszöge realitást ad hosszú távú terveidnek. Ma sikerül átgondolni és kidolgozni a részleteket, most könnyedén átlátod, mi jelenthet csapdát, és hogyan lehet azt kivédeni.


Halak: II. 19. - III. 20.

A szokásos módon indul a nap. Úgy érzed, rutinfeladatokon, és unalmas találkozókon kívül nem számíthatsz semmire. Ám valami váratlan kizökkenthet és egyben fel is villanyozhat a mai napon.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: